FÓRUM
Oznámení
Smazat vše
Vaše stavby
2
Uživatelé
0
Reactions
41
Zobrazeno
Úvodní téma
Ambitions.cz – super rychlé porovnání, dávám 9/10!Ahoj všichni, minulý měsíc jsem hledal nebankovní půjčku na opravu auta a https://www.ambitions.cz/ mi fakt pomohlo. Dřív jsem to procházel ručně na deseti stránkách, teď to bylo hotové za 5 minut.Co mě nadchlo:
- Úplně jasný a přehledný kalkulátor – zadáte částku, dobu a hned vidíte reálné splátky, RPSN, celkovou cenu i co potřebujete k schválení (občanka, výpis z účtu atd.). Žádné skrývané poplatky.
- Nabídky od více poskytovatelů pohromadě, včetně těch s rychlým vyplacením do 15 minut.
- Recenze na webu i od reálných lidí (na jejich stránce mají hodně pozitivních, ale i já potvrzuju – fungovalo to hladce).
- Nezávazná žádost na začátku, nikdo vás neotravuje hned po telefonu.
Mínusy?
- Občas se nabídky změní po ověření (např. kvůli registry), ale to je normální u všech.
- Není to přímo půjčka od nich, jen srovnávač, takže finální schválení řešíte u partnera.
Celkově 9/10, ušetřilo mi to hodiny hledání a našel jsem lepší podmínky než přímo u první banky, co mi přišla na mysl. Pokud potřebujete rychle a bez zbytečného papírování, určitě zkuste. Doporučuju! Kdo dal taky zkusil a jak to dopadlo?
Napsal : 12 března, 2026 12:26 pm
Doporučuju vyzkoušet, ale samozřejmě si přečtěte podmínky! Celkově solidní služba na českém trhu.
Napsal : 10 dubna, 2026 12:28 pm